Leon Labytstraat 40, 9120 Beveren

Appartement in Beveren

€221.000

In de Léon Labytstraat in Beveren kan jij binnenkort gezellig wonen in één van deze comfortabele nieuwbouwappartementen. De moderne architectuur, de kwalitatieve materialen en afwerking, alsook de energiezuinigheid zorgen hier mee voor jarenlang woonplezier of een ideale investering. Ook op vlak van energiebehoefte is dit project helemaal mee met zijn tijd. Alle appartementen halen een E-peil 30. Dit betekent dat deze Bijna Energie Neutraal (BEN) zijn, waardoor je naast de lage maandelijkse energiefacturen bovendien de eerste 5 jaar kan genieten van een korting van 50% op de onroerende voorheffing. Van een sterk punt gesproken!

Indeling appartement 1.1:
Je betreedt het appartement in de ruime inkom hal die uitgeeft op de 2 slaapkamers (11-6m²), de badkamer (4m²) en het aparte toilet. Wanneer je doorloopt, kom je in de ruime woonkamer (26m²) terecht waar de open keuken geïntegreerd is in het geheel. De keuken is voorzien van een uiterst praktische berging (4m²). Vanuit de woonkamer heb je dan zicht op je eigen gezellige terras (4m²).

Achteraan zijn carports voorzien die mee aan te kopen zijn voor 15.000 euro. Zie jij jezelf hier binnenkort al thuiskomen?

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Appartement

Pand Referentie

1QE7YTVBHE81

72 m2

68 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

28 Nov 2022€221.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu