Ruggeveldlaan 730-bus-21, 2100 Deurne

Appartement Te Koop in Deurne

€390.000

Bent u geïnteresseerd in een te koop staand dakappartement op een ideale locatie te Deurne met een gigantisch terras? Dan bent u hier aan het juiste adres.

Dit exclusieve dakappartement te koop in Deurne werd recent tot in de puntjes gerenoveerd met hoogwaardige materialen en beschikt over een airconditioning systeem.

De indeling van dit appartement te koop is als volgt:
- inkomhal met vestiairekasten
- apart gastentoilet
- ruime woonkamer met veel lichtinval door de vele raampartijen en voorzien van een gaskachel
- volledig geïnstalleerde keuken met kookeiland
- slaapkamer 1 met aangrenzende dressing
- slaapkamer 2
- aparte berging met voorziening voor wasmachine en droogkast
- badkamer met inloopdouche, lavabomeubel en toilet

Eén van de grote troeven van dit appartement zijn de lage maandelijkse kosten, die 200 euro per maand bedragen (inclusief verwarming en water). Vervolgens is het dak conform de 2020-normen en is ook de elektriciteit volledig conform.

Tenslotte heeft dit te koop aangeboden appartement een ideale ligging. Niet alleen vindt u verschillende supermarkten en bakkers op wandelafstandand, maar het appartement is eveneens gelegen nabij het Wim Saerensplein en het Gemeentepark Bremweide van Deurne. Ook de bereikbaarheid van dit pand is ideaal, gezien de tramhalte voor de deur ligt.

Ben jij geïnteresseerd om dit vastgoed te kopen in Deurne? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Het Dewaele vastgoedkantoor van Deurne aan de Turnhoutsebaan 98 staat graag tot uw dienst. Had u graag een gratis schatting van uw eigendom via ons immokantoor? bel ons voor een vrijblijvend gesprek op 03/206.76.76 of mail naar deurne@dewaele.com

EPC Ruggeveldlaan 730: 172 kWh / (m² jaar)
Stedenbouwkundige inlichtingen : in aanvraag

Menu