Villerspark 3, 3500 Hasselt

Appartement in Hasselt

€549.000

Uniek gelegen appartement met 2 slaapkamers, 2 terrassen en 2 ondergrondse autostandplaatsen in residentie Villerspark met prachtig uitzicht op het park en op wandelafstand van het centrum. De Residentie is rustig gelegen in een mooi onderhouden park op wandelafstand van de Grote Markt van Hasselt.

Dit appartement met een bewoonbare oppervlakte van 140 m² bevindt zich op de derde verdieping. Via de inkomhal met toilet, vestiaire en glazen dubbele deur komt u in de ruime leefruimte met eethoek op parket. In de living is er airco. Aansluitend bevindt zich de geïnstalleerde keuken met berging.
Verder zijn er twee slaapkamers, waarvan één slaapkamer voorzien is van een ingebouwde kastenwand. Elke slaapkamer heeft een ensuite badkamer. De ene badkamer is ingericht met een toilet, lavabo en ligbad. De andere badkamer is voorzien van een douche. Er is ook nog een terras aan de achterzijde van het appartement.

Enkele pluspunten op een rij:
- Unieke ligging in een park
- Op wandelafstand van de Grote Markt
- Ruime slaapkamers
- Twee terrassen
- Airco (slaapkamer en living)
- Dubbele ondergrondse autostandplaats

Wenst u meer informatie of wilt u het appartement bezichtigen? Neem dan contact op met Valerie telefonisch op het nummer 0474-73 64 84 of via email stephanie@vestio.com.

 

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Appartement

EPC

121 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.906

Pand Referentie

IC5RQ-56CNM7

140 m2

Vraagprijzen

22 May 2022€549.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu