Graaf de Brigodestraat 28-AW-1-3, 3500 Hasselt

Appartement Te Koop in Hasselt

€194.900

ERKENDE ASSISTENTIEWONING 1 SLK (62m2) + TERRAS

In Sint-Lambrechts-Herk, in de achtertuin van de Elckerlyc, bouwt men momenteel een thuis voor jong en oud. Residentie Olivia is gelegen te midden van een rustige dorpskern, vlakbij verschillende winkels, bushaltes, recreatiemogelijkheden en scholen. In deze deelgemeente van Hasselt, ben je indien gewenst op een kleine 10 minuutjes in het stadscentrum en ligt de oprit van de autosnelweg op een boogscheut verwijderd. Het groen dat de omgeving kenmerkt, vinden we eveneens terug in de gemeenschappelijke buitenruimte op het betreffende perceel. Een ommetje maken in de gemeenschappelijke tuin, of liever een wandeling richting het centrum? Je bent op deze locatie snel op de gewenste plek.


Residentie Olivia is architecturaal gezien een mooie mix van strakke zwarte elementen, roodbruine gevelstenen en groene daken. De betreffende assistentiewoning telt een woonoppervlakte van 62m2 en 1 slaapkamer. Als koper kan je zelf de vloeren, de keuken en badkamer kiezen zodat je woning volledig bij jou past. Dankzij de grote glaspartijen geniet je van een prachtige natuurlijke lichtinval en een bevrijdend gevoel van ruimte. De ramen geven je appartement daarnaast ook een moderne uitstraling. Een ondergrondse autostaanplaats en/of kelderberging zijn beschikbaar onder het gebouw, maar niet verplicht bij aan te kopen.

Indien u er aan denkt om zelf te bewonen of om te verhuren, kan u beslist iets in dit gevarieerde aanbod terugvinden. Bij de aankoop betaalt u slechts 12% btw en bent u vrijgesteld van onroerende voorheffing. De uitbating van deze assistentiewoningen zal verzorgd worden door Begralim. Als kosten voor de dienstverlening betaal je slechts 4 euro per dag. Deze kost omvat het noodoproepsysteem in je eigen assistentiewoning, de beschikbaarheid van een woonzorgassistent die je steeds kan raadplegen voor verschillende algemene vragen en de gemeenschappelijke ruimte om je sociale contacten te onderhouden. Je woont hier in alle vrijheid zoals je ook thuis zou doen!

Graag meer info? Bel naar 011 30 50 50 of stuur gerust een mailtje naar jessy@immogroep5.be

Menu