Sint-Katarinaplein 10, 3500 Hasselt

Appartement Te Koop in Hasselt

€379.000

Dit volledige gerenoveerde appartement met een bewoonbare oppervlakte van 108 m² en 21 m² terras bevindt zich op de 7de verdieping van Residentie Galmbrem op het Sint-Katarinaplein te Hasselt. Met een bushalte voor de deur en een verscheidenheid aan winkels op het plein kan je hier gebruik maken van tal van faciliteiten.

Het appartement werd in 2020 tot in de puntjes gerenoveerd en afgewerkt met kwalitatieve materialen en oog voor detail. Zo werden onder meer de leidingen, de radiatoren, alle vloeren, de keuken, de badkamer, de ramen en de elektriciteit vernieuwd. Eerst heb je de privatieve inkomhal. De glazen deur in de inkomhal verleent toegang tot de prachtige leefruimte. De leefruimte is voorzien van parket en heeft maar liefst een oppervlakte van 34 m². Zowel in de keuken als de leefruimte heb je een schuifraam naar het overdekt terras. De keuken bevindt zich zijdeling van de leefruimte en is voorzien van volgende toestellen: oven, vaatwasmachine, inductieplaat, dampkap, koelkast en dubbele afwasbak.

Verderop hebben we 3 slaapkamers, allen met grote raampartijen. De badkamer is ingericht met een inloopdouche, een toilet, aansluiting wasmachine en een lavabo met blad in composiet. In de nachthal hebben we nog een berging.

De oppervlakte vult zich nog verder aan met een ruime privatieve kelder en een ondergrondse autostandplaats. 

Enkele PLUSPUNTEN nog eens op een rijtje :
+ Volledig gerenoveerd
+ 3 slaapkamers
+ Zuid geroiënteerd terras, gelegen aan de achterkant van het gebouw
+ Tal van buurtwinkels op het Sint-Katarinaplein (slager, bakker, dagbladhandelaar, traiteur, bank,...)
+ Op slechts enkele honderden meters van het centrum

Maak snel een afspraak via stephanie@vestio.com of bel naar 0474-73 64 84 en kom dit gezellig appartement samen ontdekken!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

125 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€941

Pand Referentie

NZEH5F50TLT4

108 m2

Vraagprijzen

01 Jan 2023€379.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu