Melkerijstraat 30, 9550 Herzele

Appartement in Herzele

€283.000

- Bezoek op afspraak - 053 89 99 66 -

Nabij het centrum, het burchtplein, winkels en op wandelafstand van het station vinden we deze gerenoveerde woning bestaande uit 2 appartementen (GVL & 1ste VD). Ideaal voor iemand die op zoek is naar een mooie opbrengsteigendom van 2 entiteiten (reeds kadastraal gesplitst), een gezinswoning of een kangoeroewoning.

Het appartement op het gelijkvloers heeft een bew. opp van 90m² met salon, eetkamer, keuken, badkamer, apart toilet en 1 slaapkamer op de 1ste VD. Het beschikt ook over een aangename tuin van 110m² met terras.

Het appartement op de 1ste VD is 70m² groot en beschikt over een leefruimte, een ingerichte keuken, een badkamer en een grote slaapkamer op de zolderverdieping.

Beide entiteiten zijn gescheiden van elkaar door een gemeenschappelijke inkomhal. Ook de nutsvoorzieningen zijn volledig gesplitst en conform gekeurd. De appartementen zijn goed geïsoleerd en worden centraal verwarmd met gas. Het dak werd in 2013 volledig vernieuwd en geïsoleerd. Elk appartement heeft bovendien een gunstig EPC.

Geen lift, dus geen onderhoud. Geen syndicus.

Beide appartementen zijn momenteel verhuurd, wat u meteen de zekerheid aan onmiddellijke inkomsten biedt. Kortom, uitermate geschikt voor investeerders.

Interesse? Bel Pieter op 0486 48 79 71 of mail naar pieter@immolierman.be.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Appartement

EPC

90 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€945

Pand Referentie

1GP-9O865ZR0

2 Slaapkamers

Vraagprijzen

19 Sep 2022€283.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Geen overstromingsgebied

Menu