Kerkkouter 22, 9550 Herzele

Appartement in Herzele

€239.000

Dit ruime en energiezuinige appartement in het landelijke Herzele is gelegen op een toplocatie. Het appartement bevindt zich niet enkel op een centrale ligging nabij diverse scholen, winkels en openbaar vervoer maar heeft tevens een prachtig uitzicht op het tegenoverliggende park. Naast de groene omgeving (met diverse fiets- en wandelroutes in de nabijheid) is het appartement tevens gelegen op wandelafstand van "De Burcht" en het kasteeldomein van Herzele.
Het appartement bevindt zich op de tweede verdieping in een recent gebouw met lift. De ruime leefruimte met open en volledig uitgeruste keuken werd voorzien van grote raampartijen waardoor een royale lichtinval wordt gecreëerd. Op de eerste verdieping bevindt zich verder nog een apart toilet en een eerste slaapkamer. De duplexverdieping werd voorzien van tweede slaapkamer en badkamer met enkele wastafel, ligbad en douche. Het appartement beschikt over een ruim zonneterras met uitzicht op tegenoverliggend groen. Naast voldoende parkeergelegenheid in de straat beschikt het appartement eveneens over een afgesloten garagebox.
Dit energiezuinige appartement met score 155 is ideaal voor wie centraal en rustig wonen wenst te combineren in een landelijke setting.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Appartement

EPC

155 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€895

Pand Referentie

BHIYB3HCMGZA

90 m2

Vraagprijzen

18 Dec 2022€239.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Mogelijk overstromingsgevoelig gebied

Menu