Engels Plein 14-T10-06-T10-16, 3000 Leuven

Appartement in Leuven

€115.000

Meer info of uw bezoek inplannen kan via 016199344 of via info@homixx.be!

Investeren in Waterview betekent zorgeloos investeren in studentenkamers in Leuven! Deze studentenkamer wordt verhuurd via KULEUVEN met een 12 maanden-overeenkomst! Deze ruime studentenkamer in dit hoogwaardig en recent project (2015) beschikt over alle relevante voorzieningen: eigen badkamer met sanitair, lavabo en douche. In het gebouw zijn verschillende gemeenschappelijke keukens, ontspannings- en studieruimtes, hiermee vormt Waterview het beste ecosysteem voor elke student.

Binnen dit project behoort deze studio tot één van meest interessante van het volledige gebouw: Voor slechts een fractie van kamers is er een verhuurgarantie, waaronder ook deze kamer. Dit betekent dat u uw huurinkomsten doorlopen, ook wanneer de kamer leeg zou staan. Bovendien zijn er momenteel praktisch geen beschikbare kamers in het project.
We hebben momenteel twee studentenstudio's in het aanbod, één van deze studio's is gelegen op de hoek van het gebouw, deze beschikt over een extra raam en meer natuurlijke lichtinval!

De studentenkamers worden gemeubeld verhuurd via KULEUVEN, dit betekent zorgeloos investeren met een nettorendement van 2455,40 EUR op jaarbasis. Dit bedrag wordt jaarlijks geïndexeerd.

Indien u wenst te investeren voor uw student en uw zoon of dochter deze studio in gebruik zal nemen, is het belangrijk dat het lopende huurcontract wordt stopgezet voor april 2022. Enkel op deze manier is de kamer beschikbaar voor academiejaar 2022-2023.

Meer info over het project vindt u via: https://www.kuleuven.be/residenties/waterview. Meer info of uw bezoek inplannen kan via 016199344 of via info@homixx.be!

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Appartement

Pand Referentie

0E7VK3U-VJ09

1 Slaapkamers

Vraagprijzen

20 May 2022€115.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Niet meegedeeld

Dagvaarding

geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Niet meegedeeld

Bestemming

Niet meegedeeld

Overstromingsgebied

n/a

Menu