Leopoldstraat 81, 2800 Mechelen

Appartement Te Koop in Mechelen

€269.000

Toestand:
Dit unieke pand maakt deel uit van een kleinschalige blok met in totaal 3 appartementen. Er is geen lift aanwezig waardoor de gemeenschappelijke kosten beperkt zijn. Je kan zowel via de gemeenschappelijke gang als via een aparte inkomhal het appartement binnengaan. De hoge plafonds en authentieke elementen binnenin zorgen voor een zeer gezellige en warme sfeer. Het zeer ruimtelijk gevoel is het gevolg van een open indeling. De keuken werd recent opgefrist. Via een vaste trap kom je in de slaapkamer.

Indeling:
Kelder: Droge stockage kelder
Gelijkvloers: Aparte inkomhal - bureauruimte - leefruimte - eetkamer - keuken - berging - apart toilet - badkamer met dubbele douche
Eerste verdieping: Slaapkamer

Ligging:
Dit prachtig appartement is zeer praktisch gelegen op wandelafstand van het station van Mechelen. Momenteel ondergaat deze stationsbuurt een spectaculaire omvorming. De plannen zorgen ervoor dat deze omgeving autovrij en groener wordt. De ring van Mechelen, tangent en op- en afrit van E19 zijn zeer goed bereikbaar. Ook het centrum van Mechelen is op een boogscheut verwijderd. Bijgevolg zijn winkels, scholen en het openbaar vervoer vlakbij.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

464 kWh/m2

Pand Referentie

-XA55T1T8BLE

100 m2

119 m2

1 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

19 Dec 2022€269.000Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Woning gebouwd voor 1962

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu