Leuvensesteenweg 8--2, 2800 Mechelen

Appartement Te Koop in Mechelen

€209.000

Toestand
Dit appartement is onderdeel van een kleinschalig gebouw (4 appartementen) dat tot stand kwam in 1970. Het onderging zojuist een volledige renovatie. Er is gekozen voor moderne stijl met kwalitatieve materialen. Je betreedt het appartement via de inkomhal. Deze biedt toegang tot de ruime, lichtrijke woonkamer. Aansluitend is de mooie, open keuken te vinden. Hier is ook de berging waar je een aansluiting hebt voor uw wasmachine en droogkast. Verder is er ook nog een ruime slaapkamer en een stijlvolle badkamer.
Aangezien het een kleinschalig gebouw is zonder syndicus zijn de gemeenschappelijke lasten praktisch onbestaande.

Rendement
Indien u op zoek bent naar een investering is dit appartement zeker een interessante optie. De praktische ligging en moderne inrichting maken het ideaal voor de huurmarkt. Met een geschatte huurprijs van €800 berekenen we hier een bruto rendement van 4.5%.

Indeling
Gelijkvloers: Inkomhal met trap
Appartement: Inkomhal - woonkamer met veel natuurlijk licht - volledig uitgeruste open keuken - berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast - ruime slaapkamer - badkamer met douche en toilet

Ligging
Het appartement is ideaal gelegen juist buiten de ring van Mechelen. Het centraal station is om de hoek te vinden. Door de nabijheid van de nieuwe Tangent heb je bovendien ook met de auto een vlotte verbinding met invalswegen. Tot slot zijn zowel scholen, parken als winkelstraten op wandelafstand terug te vinden.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

108 kWh/m2

Pand Referentie

T358RAL5LA38

159 m2

70 m2

1 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

02 Jan 2023€209.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu