Thomas Edisonstraat 20, 9040 Sint-amandsberg

Appartement in Sint-amandsberg

€420.000

Het nieuwbouwproject "Menlo Park" is gelegen aan de rand van de Stad Gent, zijnde deelgemeente Sint-Amandsberg, en geniet van alle rust in een groene omgeving.
Dit project voldoet aan de laatste wettelijke normen qua EPB en er zal gestreefd worden om te bouwen volgens de BEN normering (Bijna Energie Neutraal) ; het architecturale ontwerp getuigt van eigentijdse vormgeving.

Het "Menlo Park" biedt 3 slaapkamerappartementen dat geniet van een terras; alle appartementen zullen mooi afgewerkt zijn met mooie duurzame materialen.
In elk appartement wordt een aangepaste keuken voorzien waarbij AEG keukentoestellen worden geïnstalleerd (inductiekookplaat, combi-oven, dampkap met koolstoffilter, koelkast met diepvriesvak, vaatwasmachine,....), alsook alle badkamers zijn voorzien van alle comfort waaronder ligbad, douche, lavabomeubel, ....).
Aangenaam wonen wordt realiseerbaar in dit project gezien dit zeer goed gesitueerd is en slechts op 10 min begeef je je in het bruisende stadsleven dat deze historische stad u te bieden heeft. Er is mogelijkheid tot aankoop van ondergrondse staanplaatsen en bergingen.

Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.
Voor info bel : 0488/14 62 77

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Appartement

Pand Referentie

NRDW7EGRQ9YI

125 m2

3 Slaapkamers

Vraagprijzen

21 Nov 2022€420.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

ja

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu