Krijgsbaan 220, 9140 Temse

Appartement in Temse

€325.000

Op de uiterst centraal gelegen Krijgsbaan in Temse kan jij binnenkort jouw nieuwe thuis vinden. Dit kleinschalige project omvat 6 kwalitatieve & ruime appartementen die jij nog volledig naar jouw smaak & stijl kan afwerken en inrichten. De grootste troef van dit project is natuurlijk het uitzicht. Vanop jouw ruim terras achteraan heb je een prachtig zicht op de weidse groene velden! Ook de energiezuinigheid is hier een groot voordeel. Alle appartementen halen een E-peil van E30 wat wil zeggen dat je de eerste 5 jaar een korting krijgt van 50% op je onroerende voorheffing! Indeling appartement 0.1:
Je betreedt het appartement in de inkomhal waar zich ook het aparte toilet, de technische berging (1m²) en de eerste slaapkamer (9m²) bevinden. Wanneer je verder doorloopt, kom je in de ruime woonkamer (58m²) waar de open keuken volledig geïntegreerd is in het geheel. Verder is er ook nog een praktische berging (5m²) voorzien. De volledige woonkamer is omgeven door groen want zowel vooraan als achteraan heb je toegang tot je eigen privé terras (12-10m²) & tuin (166m²). Als je vanuit de woonkamer verder doorloopt, kom je op de nachthal die uitgeeft op de tweede ruime slaapkamer (13m²) & de badkamer (5m²).
Achteraan de tuin heb je dan nog rechtstreekse toegang tot je eigen garagebox (€20 000). Zie jij jezelf hier al thuiskomen?
Neem gerust contact met ons op & we helpen je graag verder!

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Appartement

Pand Referentie

-6GBYDULSZK8

280 m2

114 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

28 Nov 2022€325.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu