Sint-Amelbergalaan 25-5, 9140 Temse

Appartement Te Koop in Temse

€190.000

Ben je op zoek naar een rustig gelegen appartement met 3 slaapkamers en zicht op groen in Temse? Gevonden! Met een rustige ligging nabij de Schelde, winkels, het centrum en het openbaar vervoer heeft dit appartement heel wat te bieden. De mooie ruimtes met veel lichtinval, de 3 ruime slaapkamers, de privatieve garage en het terras zijn slechts enkele sterke punten van dit goed onderhouden appartement. Indeling:
- GLV: gemeenschappelijke inkomhal met lift, traphal en een privatieve garage. De garage (15m²) bevindt zich aan de achterkant van het gebouw en dient mee aangekocht te worden aan €20.000.
- 1steV: de inkomhal (3m²) met videofoon omvat een vestiaire en de toegang tot de leefruimte. In de lichtrijke leefruimte (38m²) is er voldoende ruimte voor een eet- en zitplaats. Aansluitend hebben we de goed uitgeruste, aparte keuken (8m²) met ontbijthoek. Via de nachthal (2m²) komen we terecht in de badkamer en in de 3 slaapkamers (14-13-7m²), allen met toegang tot het terras (8m²). De badkamer (5m²) is voorzien van een ligbad, enkele spoelbak, toilet en de aansluitingen voor wasmachine. Bij deze woning is een aankoop aan het tarief van 3% met extra korting van €2.800 op de registratierechten mogelijk. Ook ideaal als opbrengsteigendom. Interesse? Maak snel een vrijblijvende afspraak om dit ruime appartement te bezichtigen!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

187 kWh/m2

Pand Referentie

D1I5OKWPFCW5

1373 m2

96 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

28 Nov 2022€190.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu