Statieplein 20, 9200 Dendermonde

Handelspand Te Koop in Dendermonde

€349.000

Wilde je ook altijd al een zaak beginnen in het hartje van Dendermonde? Dan is dit café/ handelspand met woonst misschien wel wat jij zoekt! Beneden vind je een goed draaiende zaak op het statieplein. Op de eerste en tweede verdieping werd de woonst ingericht.

Enkele troeven van dit unieke pand zijn de grote en lichtrijke ruimtes, de afgesloten tuin en het dakterras (12m²), de perfecte ligging nabij het station met voldoende parkeergelegenheid in de buurt en de unieke, authentieke gevel.

Indeling:
-Kelder: volledig onderkelderd.
-GLV: de volledige gelijkvloerse verdieping is ingericht als café en heeft een oppervlakte van 130m² bestaande uit café, berging, sanitaire ruimten. Via de traphal kan je de kelder en de woonst bereiken.
- 1steV: de ruime hal (20m²) geeft uit op het woongedeelte (35m²) en de keuken (14m²) met ontbijthoek. Aansluitend vind je de badkamer met ligbad, spoelbak en toilet. Tot slot is er ook nog het zonnige dakterras (12m²).
- 2deV: hier vind je de nachthal (24m²), de 2 ruime slaapkamers (18-14m²) en de wasplaats met voorzieningen voor wasmachine/droogkast (10m²) die mogelijkheid biedt tot een extra slaapkamer
-Zolder: deze ruimte kan je gebruiken als opbergzolder.

Interesse? Bel snel en misschien start je hier binnenkort wel jouw droom!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Handelspand

EPC

655 kWh/m2

Pand Referentie

ZL034N330TWO

174 m2

290 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

28 Nov 2022€349.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu