Sint-Truidersteenweg 466, 3500 Hasselt

Handelspand Te Koop in Hasselt

Dit verrassend ruime handelspand op een perceel van 12are 46ca heeft een bruikbare oppervlakte van +- 618m² en is als volgt ingedeeld:

Gelijkvloers: Inkomhal met toegang tot de toiletten (dames, heren, gehandicapten) en de trappenhal. Vooraan een restaurantruimte met ruim overdekt en verwarmd terras. Achteraan een uitgestrekte keuken met kookgedeelte, afwasgedeelte, berging, toilet, 4 koelcellen, 1 diepvriescel, 1 buitenkoelcel voor drank en een buitenkoelcel voor afval. Er is een goederenlift voorzien om eten en materiaal naar boven te brengen.
1ste verdieping: Overloop met gescheiden toiletten, 2 feestzalen/polyvalente ruimtes aan de voorkant en de achterkant. Beide feestzalen zijn voorzien van een zeer ruim terras.
2de verdieping: feestzaal/polyvalente ruimte.

Naast het pand is een uitgestrekte parkeerzone voorzien van 550m².

Dit zeer ruime pand werd opgebouwd en afgewerkt met hoogkwalitatieve materialen en voorzien van alle luxe. Het biedt tal van mogelijkheden en ligt op een toplocatie. In het hartje van Sint-Lambrechts-Herk (Hasselt) vinden we scholen, openbaar vervoer, banken, winkels, sport en ontspanning,... We bevinden ons op een boogscheut van het stadscentrum van Hasselt, op enkele minuten van de E313 en verschillende invalswegen.

Prijs overeen te komen.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Handelspand

Pand Referentie

II4QZH9-UJ8V

1246 m2



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu