Moenebroekstraat 12, 9506 Idegem

Handelspand Te Koop in Idegem

€345.000

Deze instapklare horecazaak is momenteel ingericht als café (vrij van brouwer !), maar kan uiteraard een andere bestemming krijgen. Waaronder wijn- of tapasbar, koffieshop, brasserie, eethuis, frituur, ….
Er is mogelijkheid om alle aanwezige apparatuur over te nemen. Waaronder tapinstallatie, koeling (2 en 3-deurs), biljart, licht-installatie, geluidsinstallatie (klankkasten, versterking, mengpaneel, …) glaswerk, barstoelen, zitmeubilair, WMF koffiemachine, enz.
De bovenverdieping staat momenteel nog “casco”, maar deze lichtrijke ruimte (ong.120m2) kan ingericht worden als stijlvolle loft (woonst), vakantieverhuur, extra vergaderruimte,…. waarbij een afzonderlijke ingang kan voorzien worden. Ideaal voor wie boven zijn zaak wil wonen.
Naast het gebouw bevindt zich nog een stuk grond met heel wat mogelijkheden o.a. privé-parking voor de klanten. Maar een groot raam in de achtergevel kan toegang geven tot een aangenaam (tuin)terras van 150m2 .
De nabijheid van het treinstation van Schendelbeke en visibiliteit zijn zeker een meerwaarde bij deze uitbating. Bijkomend commerciële troeven: op 750m van het provinciaal recreatiedomein de "Gavers", 4km van de "Muur Van Geraardsbergen" en het handelscentrum, vele fiets- en wandelroutes (o.a. jaagpad langs de Dender)
Dit handelspand werd reeds gerenoveerd en voorzien van o.a. een nieuw dak, buitenschrijnwerkerij, elektriciteit, sanitair, ….
Interesse in dit polyvalent pand? Bel 0475/36 12 52 of mail pieter@cornelis-partners.be

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Handelspand

Kadastraal Inkomen

€1.715

Pand Referentie

IR14-YAQ5ULM

405 m2

300 m2

Vraagprijzen

27 Oct 2022€345.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Geen verkavelingsvergunning

Bestemming

woongebied

Overstromingsgebied

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu