Herentalsstraat 15, 2300 Turnhout

Handelspand Te Koop in Turnhout

€269.000

NIEUWE PRIJS! Zeer commercieel gelegen handelsgelijkvloers in hartje Turnhout! De commerciële ruimte heeft een oppervlakte van zo'n 100 m², bijhorend nog meerdere stockage/bureauruimtes, privéparking voor personeel en een kelder van 100 m². EPC label E.

Ligging: dit handelsgelijkvloers bevindt zich op een zeer commerciële locatie in Turnhout vlakbij de Grote Markt, de winkelstraat, de Turnova-site en parking Muylenberg. De Herentalsstraat heeft daarbovenop ook zeer veel passage van zowel voetgangers en fietsers, als gemotoriseerde voertuigen.

Indeling: winkelruimte - stockageplaats - kantoorruimte - aparte toilet - kelder - privé parkeerplaats.

Omschrijving: dit volledig afgewerkte handelsgelijksvloers is gelegen op een zeer commercieel interessante locatie in het centrum van Turnhout. De voorgevel heeft een breedte van ongeveer 10 meter en is volledig vervaardigd uit glas. Dit zorgt ervoor datde handelsruimte zelf van veel lichtinval geniet maar maakt ook dat u over een grote etalage beschikt. Hoewel het grotendeels een eigentijdse inrichting geniet zijn de klassieke elementen zoals het glas in lood ook behouden wat zorgt voor een fijne mix van modern met hier en daar een authentieke toets. Niet onbelangrijk om te weten is dat de elektriciteit onlangs volledig vernieuwd werd.De handelsruimte beschikt over twee aparte inkomdeuren wat de mogelijkheid schept om deze op te splitsen in twee aparte handelspanden, mits verlenging van de opsplitsing vooraan de winkel.

Achteraan de winkel hebben we aan de linkerkant nog een stockageruimte van zo'n16 m². Langs de rechterkant lopen we door de hal die ons brengt naar een bureauruimte van zo'n 11 m², een apart toilet en achteraan nog een bureau/stockage ruimte van maar liefst 32 m². Voor het personeel is achteraan een privéparking voorzien waardoor u nooit op zoek moet naar een parkeerplaats ergens in de buurt! Bij het handelspand hoort ook nog een kelder met een oppervlakte van 100 m².

Het handelsfonds kan mee overgenomen worden voor een meerprijs van €20.000,00. De huidige uitbaters zijn bereid om hun huidige werking volledig toe te lichten zodat de overname zo vlot mogelijk kan verlopen!

Bijzondere informatieplicht: in aanvraag.
Dit is geen aanbod maar een onderhandelingsvoorstel. Alle informatie onder voorbehoud van materiële vergissingen en/of wijzigingen.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Handelspand

Pand Referentie

O46-TY26XPLV

202 m2

Vraagprijzen

20 Nov 2022€269.000

16 Oct 2022€274.900

25 Sep 2022€279.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu