Gasthuisstraat 6, 2300 Turnhout

Handelspand Te Koop in Turnhout

€495.000

Gebouw Voor Gemengd Gebruik te koop Sublieme herenwoning in authentieke beaux-artsstijl vlakbij de Grote Markt, Sint-Pieterskerk en alle winkels en terrassen.

U komt binnen via de majestueuze inkomhal met marmer. Riante woonkamer voorzien van visgraatparket, authentieke elementen, originele marmeren schouw, torenhoge plafonds en veel daglicht, de ideale plek om gasten te ontvangen. En-suite bevindt zich achteraan de eetkamer en de leefkeuken met berging.

Er werd destijds rekening gehouden met het comfort waardoor er reeds ruimte voor een liftkoker aanwezig is.

Op de 1ste verdieping vinden we het ’schoon verdiep' terug, eveneens met dezelfde flair en charme gebouwd.

De 2de verdieping is volledig ingericht als master slaapvertrek. Hier vind je momenteel de hoofd-slaapkamer van ca. 30m², een 2de slaapkamer en badkamer.

De 3e verdieping is voorzien van nog 3 extra slaapkamers (ca. 18-21 m²) met elks nog ruimte voor een dressing of bureau.

Op de 4de verdieping vinden we nog 2 extra slaapkamers.

Op de vijfde verdieping bevinden zich nog eens 2 slaapkamers.

Een parel van een meesterwoning waarbij alle authentieke elementen met ere werden hersteld, met de nodige ruimte, elegantie en historische waarde. Steeds met de nodige zorg onderhouden.

Tal van mogelijkheden om het in te delen naar eigen noden. Voorbeelden hiervan zijn : winkel met kantoor en woonst, Air BnB, een boetiek hotel, een restaurant, of een combinatie van beiden.

Menu