Lakborslei 312, 2100 Deurne

Huis Te Koop in Deurne

€274.000

- Kijkweekend 21 & 22 mei -

Ruime en met licht-overgoten woning te koop. Charmante elementen in het huis; het zonlicht, de werkende kachel en betegeling, dragen bij aan de gezelligheid en warmte van de woning.

Een inkomhal leidt zowel naar de benedenruimte als naar de hoger gelegen keuken en leefruimte. De open leefruimte, waarin van 's ochtends tot 's avonds het zonlicht binnen valt, heeft een directe toegang tot het ruime terras.

Het terras – waar er voldoende plaats is voor een eettafel en kruiden- en bloembakken- is met een trap verbonden met de tuin. Ook de tuin is ruim; hij is ommuurd met groen, heeft een overdekt terras en een tuinhuis.

Vanuit de hal (met vier bergruimtes) kan je naar de benedenruimte. Daar bevinden zich de badkamer en twee slaapkamers. De tweede slaapkamer is verbonden met een ruime, lichte werkruimte (bureau) die direct toegang geeft tot de tuin. Ook op de benedenverdieping is er een berging. De ganse benedenverdieping werd in 2016 helemaal gerenoveerd.

Het huis kan gedeeltelijk gemeubeld worden achtergelaten (bureau, koelkast, zetel, ingebouwde Kallax kast, ...).
Een meerwaarde voor ons is een gehuurde staanplaats voor een auto en een bakfiets in een afgesloten garage op 200 meter van de woning. Ook die kan overgenomen worden.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

287 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€488

Pand Referentie

HHS037G6DPPQ

263 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

22 May 2022€274.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu