Victor De Langhestraat 60, 2100 Deurne

Huis Te Koop in Deurne

€298.000

De woning met half-ondergrondse garage, is gelegen in een rustige woonbuurt in de onmiddellijke nabijheid van twee parken.
Via een kleine inkomhal met vestiaire/bibliotheekkast, kom je in de eetkamer en het salon. Een ingebouwde kachel met luchtventilatie, brengt zowel gezelligheid als warmte.
Daarachter bevinden zich de veranda en de keuken die zich door een handige Harry met toekomstplannen, makkelijk laten ombouwen naar een ruime open keuken. De koepel in de veranda geeft een aangename lichtinval aan deze ruimte. De keuken is voorzien van de gebruikelijke inbouwtoestellen als oven, vitro-ceramische kookplaat, koelkast. De afwasmachine staat in de veranda.
Achter de keuken heb je toegang tot het toilet.
Op de eerste verdieping vind je een badkamer met douche, drie slaapkamers van verschillende groottes (+/- 4 m², 9 m², 12 m²). De ruimte boven de trap die beneden- en eerste verdieping verbindt, is voorzien van boekenrekken en een grote kast zodat de bergruimte geoptimaliseerd wordt.
De woning is volledig onderkelderd met, naast de garage, de nodige aansluiting voor wasmachine, droogkast, diepvriezer. Achteraan is er mogelijkheid tot een werkplaats/atelier met raam naar de stadstuin. De kelder is nu in gebruik als stockageruimte maar zal vrij zijn bij akte.
Zowel de kelder als de veranda bieden toegang tot een onderhoudsvriendelijke stadstuin.
De woning is onmiddellijk bewoonbaar. Een behoorlijke meerwaarde kan gerealiseerd worden bij modernisering van het pand.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€788

Pand Referentie

L0EFWGMKX47N

0 m2

120 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

22 May 2022€298.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu