Sint Jobsesteenweg 44a, 2930 Brasschaat

Huis Te Koop in Brasschaat

€629.000

De op te frissen villa gemaakt met degelijke materialen staat op een groot stuk grond van bijna 4000 m² in Maria Ter Heide te Brasschaat.

Het gelijkvloers is voorzien van een ruime inkomhal, toilet, ruime woonkamer met marmeren open haard en veel lichtinval, 2 kamers (waarvan één met lavabo) in te richten als slaapkamer of bureauruimte, badkamer met bad, douche, toilet en marmeren lavabomeubel (muren badkamer opnieuw te betegelen), ruime wasplaats met aparte berging en een inpandige dubbele garage. Marmeren vloer in de hal, het toilet, de keuken en de woonkamer, eikenhouten binnendeuren op de benedenverdieping. Buiten vindt u achteraan een overdekt terras met toegangsdeur tot de garage, alsook een open terras met een schuifraam vanuit de woonkamer en een deur naar de hal of wasplaats, een ruime voortuin met grote aangelegde oprit en een achtertuin overlopend in een groot stuk bos.

De eerste verdieping geeft toegang tot 2 kamers, waarvan één zéér ruime kamer en tevens een kamer met aanpalende badkamer en ruimte in te richten als dressing.

De woning werd in 2019 geschat op een waarde van 787 000 euro, (gedwongen verkoopwaarde 669 000 euro).
De woning wordt aanzienlijk onder de prijs verkocht teneinde een snelle verkoop te realiseren.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

428 kWh/m2

Pand Referentie

7D0JSG088X7R

3978 m2

4 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

22 May 2022€629.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu