Dijver 14, 8000 Brugge

Huis in Brugge

De Dijver, oudste straatnaam van Brugge, Keltisch voor ‘Heilig Water’, de eerste stadsomwallingen, eeuwenoude eikenbomen aan de oever. Idyllisch en romantisch, tussen Gruuthusebrug en Rozenhoedkaai, een plaatje om te wonen , te werken en te leven, Toeristische toplocatie in het midden van de 'Gouden Driehoek'.
Dit verrassend ruim en smaakvol gerenoveerde herenhuis bevat een winkelruimte van om en bij de 350 m2 op het gelijkvloers - eigentijds concept met historische accenten - en een royaal appartement met groot zonneterras op de verdiepingen.
Gelijkvloers : inkom in natuursteen, etalagesalon met hoog balkenplafond, sublieme winkelruimte in loftstijl, gietvloer en parket, grote lichtstraat, muren in Brugse moefen, binnenpatio en brede terrastuin.
Verdiepingen : een zelden gezien luxe-appartement, klassevolle sobere schoonheid, heel veel licht, warme parketvloeren, brede schouwen, onbetaalbare zichten op het mooiste wat Brugge te bieden heeft. Op niveau 1 een dubbel salon met zicht op de Dijver, een strakke witte keuken met alle toestellen, een eetkamer, een groot zongericht terras met zicht op de Onze Lieve Vrouwkerk en het Arentshuis. Op niveau 2 : 3 ruime slaapkamers en een volledige badkamer.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

323 kWh/m2

Pand Referentie

TZNKOOIT3510

3 Slaapkamers



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

In aanvraag

Dagvaarding

In aanvraag

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

In aanvraag

Bestemming

In aanvraag

Overstromingsgebied

n/a

Menu