Nazarethsesteenweg 53, 9800 Deinze

Huis in Deinze

€350.000

Deze pittoreske hoeve werd in 2014 gerenoveerd en aan de huidige normen aangepast.
Rechts van het huis is er een oprit/parking. U kan de woning betreden via een poortje dat toegang geeft tot de voordeur of via de garages of achterdeur.
Via de hal komt u in de grote living met mezzanine. Een open haard en bar zorgen voor gezelligheid. De recente keuken is volledig uitgerust en de eetplaats geeft uit op de tuin. Daarnaast is er beneden nog een bureauruimte (of derde slaapkamer), een wasruimte, een berging en een vestiaire. In een tussenruimte is er een toegang tot de geïsoleerde zolder via een uittrekbare trap. De eerste slaapkamer en badkamer bevinden zich aan de andere zijde van de woning. Boven is er nog een 2e slaapkamer en een zitruimte op de mezzanine. Buiten kan u genieten van de mooie aangelegde tuin met een overdekt terras en een 2e parking voor 3 wagens die bereikbaar is langs de lange opritlaan. De zuidelijke oriëntatie is optimaal.
Een deel van de tuin is bouwgrond. U kan ervoor opteren beide percelen samen aan te kopen. Er is reeds een toegangshekken aanwezig.
De bezoeken zullen doorgaan op 1 en 8 oktober.
Contacteer An De Wilde voor meer info. An@rosseel.be of 0478272544

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

412 kWh/m2

Pand Referentie

T43RQMXD3HQ8

241 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

24 Sep 2022€350.000

Menu