Oudenaardsesteenweg 73, 9800 Deinze

Huis Te Koop in Deinze

€380.000

Volledig gerenoveerde woning met 3 slaapkamers, 2 badkamers en tuin op 450m² in Deinze!
Ligging: Deze woning is gelegen op 10 minuten wandelen van het station, dichtbij de Brielmeersen, de markt en andere winkels. Op 5 minuten rijden van de E17.
Indeling:
Gelijkvloers: Inkomhal/ traphal met toegang tot de woonkamer met eet -en zithoek. De open keuken werd ingericht met een spoelbak, gaskookplaat, dampkap, koelkast, vaatwas en oven. Naast de keuken zit een droge kelder van 7m². Vervolgens hebben we in de achterbouw via een lange gang de eerste slaapkamer met aansluitende badkamer. Deze badkamer werd ingericht met een bad/douche combinatie en een dubbel lavabomeubel met spiegelkast. Daarnaast hebben we een apart toilet, technische berging (waar de nieuwe chauffageketel, ventilatiesysteem en zekeringskast hangen) en wasplaats met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Via deze gang komen we aan de achterdeur die toegang geeft tot een zonnig terras.
Eerste verdiep: Op deze verdieping hebben we een nachthal met ingemaakte kasten, een tweede slaapkamer (17 m²) en de tweede badkamer met inloopdouche, ligbad, toilet en enkel lavabomeubel met spiegelkast.
Tweede verdiep: Hier bevindt zich de derde slaapkamer (26m²) met mezzanine en ook een ingemaakte kast. Dit is een prachtige kinder/ tienerkamer of extra bureauruimte. Daarnaast is er nog een handige zolderruimte.
Tuin en terras: Naast de woning is er een zonnige tuin met een terras, een tuinberging en veel parkeergelegenheid voor de woning.
Pluspunten:
- Volledig gerenoveerde woning (2021)
- Afgewerkt met kwalitatieve materialen
- 3 volwaardige slaapkamers
- Tuin
- Centraal gelegen in Deinze
- Elektriciteit volledig conform
- Alarmsysteem met camerabewaking

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

190 kWh/m2

Pand Referentie

G5IXSZDADND3

450 m2

180 m2

3 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

19 Dec 2022€380.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu