Oudenaardsesteenweg 718, 9420 Erpe-mere

Huis Te Koop in Erpe-mere

€289.000

Deze knappe woning beschikt op het gelijkvloers over een inkomhal, een lichtrijke woonkamer met gezellige pelletkachel, ruime eetplaats, ingerichte keuken, gastentoilet en berging/wasplaats. Extra troef is de inpandige garage! Op de 1ste verdieping vindt men 2 ruime slaapkamers en een badkamer (regendouche met massagefunctie, lavabo en toilet). Op de bovenste verdieping (bereikbaar via vaste trap) vindt men een ruime, volledig vernieuwde zolderruimte (voorzien van dakisolatie en velux-ramen) waar men eventueel nog extra kamers kan creëren.

Achteraan bevindt zich het overdekt terras met aansluitend de diepe, aangename tuin! De tuin is tevens langs achteraan bereikbaar via een baantje dat leidt naar de straatzijde. Voor de garage kan men nog een extra wagen kwijt en in de straat zelf is tevens voldoende parkeergelegenheid.

Neem gerust al eens een kijkje binnenin deze woning via onze virtuele rondleiding: https://my.matterport.com/show/?m=9CcYozNGAPn

Centraal gelegen te Erpe-Mere (Bambrugge), in de nabijheid van winkels (Carrefour, Aldi, ...), station, scholen en aansluiting E40! Voor meer info en/of een bezoek ter plaatse, contacteer Mieke via 0486/17 07 61.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

417 kWh/m2

Pand Referentie

OR7JLMELJIS3

412 m2

194 m2

3 Slaapkamers

Vraagprijzen

26 Nov 2022€289.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

nee

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu