Molseweg 12, 2440 Geel

Huis Te Koop in Geel

€250.000

Knusse instapklare rijwoning gelegen nabij het centrum van Geel. Deze woning telt 3 slaapkamers op ca. 2,1 are. Centraal gelegen in een leuke buurt nabij scholen, winkels, openbaar vervoer en op fietsafstand van het centrum van Geel. Vlotte verbinding naar de Ring en op slechts 15 autominuten van autostrade E313.
De woning is opgedeeld in een zit- en eetruimte en sluit naadloos aan met de keuken. Door een verbindend element in zit-en eetruimte is er een bureauruimte gecreëerd vooraan in de woning.
Het gelijkvloers bestaat verder nog uit een ruimte bereikbaar via de keuken, deze dient als berging/wasplaats, maar wordt ook gebruikt als doucheruimte. Het toilet bevindt zich ook in deze ruimte.
Op de eerste verdieping bevinden er zich 2 ruime slaapkamers en een vaste trap naar de zolder. De badkamer op de eerste verdieping is bereikbaar via de grote slaapkamer. De zolderverdieping is recent omgetoverd tot een speelzolder met mezzanine. Deze ruimte kan eventueel nog opgedeeld worden in 2 slaapkamers.
De woning beschikt tevens over een kelder waar men de nodige opbergruimte heeft.
De gezellige tuin is volledig omheind en bereikbaar via de parking achteraan. De tuin beschikt ook over een ruim tuinhuis. Naast de tuin beschik je over een parkeerplaats voor een auto. Deze parkeerplaats is bereikbaar via de servitudeweg.
Extra:
• EPCscore C: 224 kWh/m2 (jaar)
• Recent geïnstalleerde hoogrendementsketel
• Elektriciteit conform
Afspraak maken: sien_geeraets@hotmail.com of 0497/032397

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

224 kWh/m2

Pand Referentie

PWKDRR2O55EK

210 m2

150 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

23 May 2022€250.000

Menu