Diestseweg 35, 2440 Geel

Huis in Geel

€390.000

Deze ruime woning is gelegen letterlijk op wandelafstand van de Markt in Geel, scholen, zwembad, openbaar vervoer en de winkelstraten. Met de wagen ben je vlot op de ring, E313, richting Mol, Retie, Kasterlee, Laakdal, Turnhout, Diest en Tessenderlo.

De woning kom je binnen via de inkomhal, die toegang geeft tot de ruime leefruimte. De hoge plafonds geven het geheel het nodige cachet.
Vanuit de inkomhal kan je ook verder door naar de keuken, bovenliggende verdieping en de ondergrondse praktische kelder.

De keuken geeft meer dan voldoende zitplaats voor een handige ontbijtruimte en geeft uit de leefruimte, terras en achterliggende badkamer, wasplaats en afzonderlijk toilet.

Op de eerste verdieping treffen we in het totaal vier ruime slaapkamers aan (eentje ervan is het plafond te herstellen). Hier is verder ook een zeer ruim toilet met lavabo (perfect mogelijk om een doucheruimte te voorzien op deze plaats).

Wanneer je dan verder de trap neemt tot helemaal boven, tref je daar nog een zeer grote zolder aan, met vaste trap dus.

Buiten is er, buiten het terras, nog een leuke stadstuin. De naastgelegen woning (nummer 33, komt ook te koop) en deelt een doorrit met de woning die hier verkocht wordt (poort). Hier is de gasmeter en elektriciteitsmeter opgesteld en kan men bijvoorbeeld fietsen stallen, vuilnisbakken,...

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

365 kWh/m2

Pand Referentie

5C9PB4AMFZN1

350 m2

220 m2

4 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

26 Sep 2022€390.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Woning gebouwd voor 1962

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in effectief overstromingsgevoelig gebied

Menu