Overreke 30-302, 9000 Gent

Huis Te Koop in Gent

€262.000

Dok Noord: up and coming buurt met een ziel. In de buurt vind je gevarieerde winkels en uitnodigende restaurants. Via de kleine ring ben je vlot op weg met de auto en op enkele minuten duik je te voet, met de fiets of het openbaar vervoer dieper de stad in.
Dit appartement is de ideale uitvalsbasis voor een hippe stedeling die graag vertoeft in een levendige buurt. Op de derde verdieping gelegen, is niet alleen het zicht, maar ook de oriëntatie optimaal. De ruime inkomhal van het appartement neemt je mee naar de gezellige leefruimte, volledig voorzien van parket. In de volledig uitgeruste, open keuken is het zalig vertoeven. De berging bij de keuken is dan weer heel handig. De ruime slaapkamer met aanpalende badkamer voorzien van een ruime inloopdouche en dubbele lavabo creëert heuse hotelvibes.
On top of that: een zalig westgericht terras met zicht op het aanpalende parkje. Hier kan je zowel op je eigen privé terras als het groene parkje optimaal genieten van de zon. Liever wat schaduw? Dan kan je het zonwerend panneel van het terras verschuiven.
Extra troef is zeker de ondergrondse autostaanplaats die mee te koop wordt aangeboden.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

7968 kWh/m2

Pand Referentie

85LLCKEFMF5N

1 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

28 Dec 2022€262.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Niet van toepassing

Bestemming

Industriegebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu