Edestraat 50, 9450 Haaltert

Huis in Haaltert

€349.000

Unieke woning met garage en ruime tuin te Haaltert!

Deze karaktervolle woning beschikt op het gelijkvloers over een inkomhal, ruime woonkamer met eetplaats, zithoek met ruimte voor bureau, ingerichte keuken, moderne, recent vernieuwde badkamer (inloopdouche en lavabo) en een apart toilet. Op de 1ste verdieping vindt men 3 grote slaapkamers. Er is tevens een zolder (valluik) aanwezig die de mogelijkheid biedt tot het creëren van nog extra kamers.

Achteraan is de mooie, diepe aangelegde tuin gelegen, voorzien van tuinhuis, terras en siervijver!

Extra troef is de oprit vooraan die uitgeeft op de inpandige garage (met automatische poort) met voldoende opbergruimte en rechtstreekse toegang tot de tuin.

Deze woning bevat nog enkele authentieke karaktervolle elementen zoals een prachtig glasraam, glazen deur, ... Neem gerust al eens een kijkje binnenin via onze virtuele rondleiding: https://my.matterport.com/show/?m=bLSHQzAV3GC

Goed gelegen te Haaltert - Ede, op wandelafstand van station (verbinding Brussel) en met een vlotte aansluiting verbindingswegen (E40, N45). Voor meer info en/of een bezoek ter plaatse, contacteer ons via jonas@immotijl.be of 0477/17 44 20.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

416 kWh/m2

Pand Referentie

60UX4M6MQFLJ

798 m2

226 m2

3 Slaapkamers

Vraagprijzen

05 Nov 2022€349.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

nee

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

nee

Bestemming

Woongebied met landelijk karakter

Overstromingsgebied

n/a

Menu