Terlicht 156, 9450 Haaltert

Huis Te Koop in Haaltert

€425.000

- Bezoek op afspraak - 053 89 99 66 -

Bent u op zoek naar een afgewerkte gezinswoning op een groot perceel dat bovendien landelijk gelegen is, dan is deze HOB misschien wel wat u zoekt.

De ligging is uitermate gunstig door haar goede verbinding tot grotere invalswegen, het centrum van Haaltert, winkels, openbaar vervoer, ...

Deze solide woning heeft een bew. opp. van maar liefst 195m² en werd tussen 2009-2019 onderworpen aan een reeks grondige verbouwingen, zoals een achterbouw, nieuwe ramen, keuken, badkamer, zolderkamer, ... maar ook de elektriciteit, het sanitair en de verwarming werden vernieuwd. De aanwezigheid van regenwaterrecuperatie, ventilatie en waterontharding zijn extra troeven!

Op het gelijkvloers hebben we een inkomhal met gastentoilet, een gezellige leefruimte met salon en eetplaats, een open geïnstalleerde keuken en een handige berg-/stookplaats. Het open karakter in combinatie met het weids zicht op de groene tuin, maken het extra aangenaam. Uw auto kunt u kwijt op de oprit of achteraan in een overdekte autostalling, die samen met het terras en de oprit nog verder dienen aangepakt te worden.

Op de 1ste verdieping hebben we 2 aangename slaapkamers, een wasplaats en een badkamer met douche, dubbele lavabo, losstaand bad en toilet.

In 2017 werd een vaste trap geplaatst naar de zolder, die volledig gerenoveerd werd met een 3e slaapkamer en een dressingruimte met bureau. Via een zolderluik komt u tot de extra stockagezolder.

Ook de natuurlijk gehouden tuin met boomgaard, moestuin, kippenren, ... is het vernoemen meer dan waard. Er is voor elk wat wils en aan ruimte geen gebrek!

Interesse? Voor het maken van een afspraak voor bezichtiging, contacteer ons op 053 89 99 66 of mail naar info@immolierman.be.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

284 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€522

Pand Referentie

-72KF52GTX9S

3 Slaapkamers

Vraagprijzen

16 Nov 2022€425.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Ander type gebied

Overstromingsgebied

Geen overstromingsgebied

Menu