Sannastraat 16, 9450 Haaltert

Huis in Haaltert

€619.000

Ruime energiezuinige villa met praktijkruimte!

Deze energiezuinige villa is zeer rustig gelegen in een doodlopende straat nabij het dorp van Denderhoutem.

Het gelijkvloers omvat een riante inkomhal met eiken trap en ingebouwde vestiaire, apart toilet, grote living van +/- 60m² aansluitend de ingerichte keuken met eethoek. Naast de keuken bevindt zich ook de eerste garage (1 wagen) en eerste kelder (wijnkelder/voorraadkelder).

Deze villa heeft een 2de inkomhal voor het praktijkgedeelte van de woning, een bureau en een ondergrondse praktijkruimte van +/- 150m² (turnzaal + kine) apart toilet. (natuurlijk licht aanwezig)

De bovenverdieping omvat een imposante overloop met mezzanine en open bureau/leeshoek, een berging/dressing en 4 grote slaapkamers & ruime badkamer met ligbad. De zolderruimte heeft nog de mogelijkheid om extra kamers/hobbykamer te creëren.

Rondom de woning bevindt zich een mooie tuin met terras, een grote binnenkoer in kasseisteen en bijgebouwen met (paarden)stallen, vrijstaande garage met elektrische poort voor (2 wagens) & een mooie siervijver. Ideaal georiënteerd naar het zuidoosten!

Energie zuinige woning: Inclusief zonneboiler, 32 zonnepanelen, regenwaterput (20.000L), dak geïsoleerd & dubbele beglazing!
Neem gerust al eens een kijkje binnenin de woning via onze virtuele rondleiding: https://my.matterport.com/show/?m=4ELwsd28yg6
Voor meer info en/of een bezoek, contacteer ons via aalst@immotijl.be of 053/42 46 99.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

223 kWh/m2

Pand Referentie

VOZCAC6-L9SD

1.497 m2

550 m2

4 Slaapkamers

Vraagprijzen

26 Nov 2022€619.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

ja

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu