Dokter Nolenslaan 10, 3500 Hasselt

Huis in Hasselt

€339.000

ENERGIEZUINIGE GEZINSWONING MET 3 SLK + AFGESLOTEN GARAGEBOX OP TOPLOCATIE

Deze woning wordt aangeboden via Pre-sale op zaterdag 22 oktober tussen 09u00-12u00. De vermelde prijs is de richtprijs. Wil je een afspraak vastleggen of wens je meer info omtrent deze aankoopmethode, neem dan zeker contact met ons op.

Wat is Pre-sale? Ontdek het via onderstaande link.
https://www.dewaele.com/nl/advies/pre-sale-voordelen-voor-de-koper

Binnen de grote ring van Hasselt, treffen we deze gezellige stadswoning aan op de Dr. Nolenslaan ter hoogte van nummer 10. De woning bevindt zich in de Heilig-Hartwijk, de ligging bij uitstek. Deze centrale ligging zorgt voor een vlotte bereikbaarheid naar het centrum van Hasselt, de autosnelweg en het openbaar vervoer. Bovendien situeren verschillende ontspannings- en sportmogelijkheden zich in de nabije omgeving (sporting Hasselt, Alverberg, tennisclub Excelsior, speeltuin,…).

De woning dateert van het jaar 2005 en is een houtskeletbouw. De woning werd doorheen de jaren goed onderhouden en is instapklaar. Dankzij de verschillende grote raampartijen vangt de woning enorm veel licht. De woning werd ingericht met verschillende tussenniveaus, wat voor een aangename dynamiek zorgt. De indeling van de woning is als volgt: een inkomhal met gastentoilet gevolgd door een aparte wasplaats/berging.Via de trappen bereik je enerzijds de volledig geïnstalleerde keuken met alle toestellen, eiland en eethoek. Dankzij de vide heb je steeds contact met de gezellige zithoek. Beide verdiepen beschikken ook over een terras inclusief tuinberging met toegang tot de stadstuin. Hier is het heerlijk vertoeven in alle rust. Er is bovendien een poortje achteraan de tuin voorzien, dat uitgeeft op het mooie wandel-/fietspad waarlangs je in een oogwenk in het stadscentrum bent.

Een verdiep hoger bevindt zich een slaapkamer die zich perfect verleent als kinderkamer en aansluitend treffen we de badkamer met ligbad, douche, toilet en wastafel. Op de bovenste verdieping bevinden zich de overige twee slaapkamers met een aangename plafondhoogte, dat zorgt voor een instant ruimtegevoel.

Extra opbergruimte bevindt zich in de gedeeltelijke (kruip)kelder.

Bovendien beschikt de woning ook over een afgesloten garagebox, maar er is ook voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

Ben je op zoek naar een instapklare en energiezuinige woning op een fantastische locatie in Hasselt? Maak dan zeker een afspraak op het nummer 011/30 50 50 of mail naar ines@immogroep5.be!


Neem zeker al een kijkje in de woning: https://walkly.app/DW522923

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

Pand Referentie

WR2PV7B9B5VQ

Vraagprijzen

26 Sep 2022€339.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Bouw vergund

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu