Spaarzaamheidstraat 9, 3500 Hasselt

Huis in Hasselt

€235.000

Op te frissen stadswoning met 3 slaapkamers, een stadskoer en veel potentieel gelegen te Runkst (Hasselt).

Indien je aan de voorwaarden voldoet (enige, eigen woning) betaal je slechts 3% registratierechten en ontvang je bovendien ook nog een bijkomende vermindering van € 2.800. Deze gezinswoning heeft een bewoonbare oppervlakte van 145m² en kent de volgende indeling:
Kelder: de woning is gedeeltelijk onderkelderd.
Gelijkvloers: inkomhal met vestiaire ruimte, woon- en eetkamer en ruime keuken met ontbijthoek. Aansluitend vinden we de badkamer (douche, lavabomeubel en toilet), wasplaats met ingebouwde kasten en gastentoilet.
1e verdieping: nachthal met toegang tot 2 ruime slaapkamers.
2e verdieping: overloop, 1 slaapkamers en een zolderberging. Bij deze gezellige stadswoning hoort nog een stadskoer met ruim werkhuis.

Voor deze woning kan je genieten van verschillende renovatiepremies. Een renteloze renovatielening kan eveneens aangevraagd worden indien je aan de voorwaarden voldoet.

Bij een ingrijpende energetische renovatie, is een verlaagd tarief (1%) op de registratierechten mogelijk. Deze woning kent een zeer centrale ligging op wandelafstand van Hasselt centrum. Het station, verschillende bushaltes, scholen en winkels liggen vlakbij. Ook de op- en afritten van de E313 zijn vlot bereikbaar.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

427 kWh/m2

Pand Referentie

ULYKIMIUD9MO

125 m2

145 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

19 Dec 2022€235.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu