Andreas Vesaliuslaan 21, 3500 Hasselt

Huis Te Koop in Hasselt

€425.000

MOOIE, GERENOVEERDE, ENERGIEZUINIGE WONING IN DOODLOPENDE STRAAT. In de aantrekkelijke buurt van de Katarinawijk, op wandelafstand van het levendige centrum van Hasselt, vinden we deze RUIME stadswoning terug. Rustig wonen met vlakbij gelegen een fietspad en speeltuintjes in de buurt. Scholen en winkels eveneens dichtbij. Geen doorgaand verkeer. Hier woon je met andere woorden zeer rustig. Een extra troef is de achtergelegen garage met aparte toegangsweg.
De woning is grondig GERENOVEERD met als resultaat een EPC waarde van slechts 104 kWh/m²!! Zo is er geïsoleerd, werden er 18 zonnepanelen en een verluchtingssysteem voor de hele kelderverdieping geplaatst. Een volledig nieuwe CV installatie (Vaillant) op gas is geplaatst. Er zijn rolluiken en er is een zonnewering aan de lichtstraat. In de keuken/woonruimte zorgt de airco steeds voor een aangename temperatuur in de zomer. De elektriciteit werd ook volledig aangepast en is conform. Er is een waterverzachter.
De keuken is helemaal vernieuwd, met een prachtig keramisch werkblad, een ingewerkte spoelbak en een extra grillplaat om heel het jaar door lekker te grillen. Er zijn 2 combi-ovens en een vaatwasser. Ingebouwde frigo.
Enkele authentieke elementen zijn nog steeds te zien en geven het huis extra charme. Het betreft het split-level gegeven, en onder meer de vensters in de inkomhal.
Wat opvalt in deze woning, is dat er veel opbergmogelijkheden zijn. Beneden zijn er verschillende volwaardige kelderkamers, met inbouwkasten. Verder heeft het huis een ruim leef-en eetgedeelte en een open keuken. Er is een apart gastentoilet. Boven is er eveneens nog een apart toilet. Op de bovenverdieping treffen we daarnaast ook de badkamer en 2 slaapkamers aan. De ruimte onder het dak (2e verdieping) kan ook nog als slaapkamer worden ingericht en doet momenteel dienst als bureau.
Buiten geniet je vanop het terras van de namiddag-en avondzon.
Iets voor jou? Kom gerust eens kijken naar deze woning! Contact via 0474/862990 of per mail.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

104 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€979

Pand Referentie

RMCESN7LDWU9

193 m2

228 m2

3 Slaapkamers

Vraagprijzen

22 Dec 2022€425.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu