Sint-Rochusstraat 22, 9550 Herzele

Huis Te Koop in Herzele

€219.000

Op zoek naar een ideale starterswoning of gezinswoning en niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Dan is deze woning zeker iets voor jou!

De woning dient gerenoveerd te worden. Met 4 slaapkamers, ruime zolder, terras, tuin én 2 carports biedt deze woning zeker tal van mogelijkheden.

We komen binnen in de ruime, lichtrijke woonkamer en eetruimte. Aansluitend vinden we de vernieuwde keuken met aanpalend de ruime badkamer met ligbad en inloopdouche. Achteraan van de woning vinden we een veranda met zicht op de tuin en aansluitend een ruime berging/wasplaats. Verder beschikt de woning over een ruime kelder. Via de trappenhal bereiken we de eerste verdieping. Deze is voorzien van 4 ruime slaapkamers. Er huist op het tweede verdieping nog een ruime zolder met een oppervlakte van maar liefst +/- 55 m². Deze kan perfect ingericht worden als hobbyruimte, slaapkamer, ...

Het perceel van 594m² beschikt over een terras en een prachtige, ruime tuin. Bovendien zijn er achteraan het perceel twee carports aanwezig met een uitweg naar de achterliggende straat.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

697 kWh/m2

Pand Referentie

-ZO9HRICILV-

594 m2

210 m2

4 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

12 Dec 2022€219.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Woning gebouwd voor 1962

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu