Hoogstraat 69, 9550 Herzele

Huis Te Koop in Herzele

€349.000

- Bezoekdag: zaterdag 7/1 (VM) - enkel op afspraak - 053 89 99 66 -

Centraal gelegen nabij het centrum, winkels, scholen, openbaar vervoer,... en een goede verbinding tot Zottegem en de E40, vinden we deze totaal gerenoveerde gezinswoning op een perceel van 4a68ca.

Zowel het exterieur als interieur van deze woning ondergingen in 2013 een totaalrenovatie. De woning beschikt over een gunstig EPC, buitenschrijnwerk met dubbele beglazing, centrale verwarming op gas en een conforme elektrische installatie.

Op het gelijkvloers vinden we de inkomhal, een gastentoilet en een bureelruimte die tevens, zoals in de huidige invulling, kan dienen als slaapkamer. In de lichtrijke aanbouw hebben we een open leefruimte met salon en eetplaats met aansluitend de uitgeruste halfopen keuken.

De 1e verdieping is uitgerust met 3 slaapkamers, allen met laminaatparket en centrale verwarming, en een stijlvol uitgeruste badkamer met dubbele lavabo, toilet, bad en douche. De ruime stockagezolder is te bereiken via een uittrektrap in de nachthal.

Tot slot beschikt de woning nog over een inpandige garage met automatische sectionaalpoort en handige rechtstreekse doorgang naar achter.

Aan buitenruimte geen gebrek. Naast een groot terras in blauwe hardsteen is er ook nog een diepe tuin met tuinhuis en ruimte voor kippen en/of andere kleine dieren. De oriëntatie is top, Z!

Word jij de nieuwe eigenaar van deze topper in Herzele? Bel dan voor een afspraak naar 053 89 99 66 of mail naar info@immolierman.be.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

162 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€742

Pand Referentie

RJMVJEALTE10

4 Slaapkamers

Vraagprijzen

28 Dec 2022€349.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Geen overstromingsgebied

Menu