Paddenhof 1, 9170 Klinge

Huis Te Koop in Klinge

€295.000

Ben je op zoek naar een mooi afgewerkte, charmante woning met 2 slaapkamers in Sint-Gillis-Waas? Gevonden!

De grote en gezellige koer, de lichtrijke woonkamer met open haard en de grote parkeerplaats zijn slechts enkele van de vele troeven die deze mooie woning te bieden heeft.

Indeling:
-GLV: de inkomhal (3m²) geeft toegang tot de lichtrijke woonkamer (28m²), met open haard om de gezellige winteravonden door te brengen, en de open keuken (12m²). De keuken is voorzien van een dampkap, oven, vaatwasser, kookplaat (90cm) en enkele spoelbak. Vanuit de woonkamer en keuken heb je zicht op de gezellige en ruime koer (70m²), waar je met familie of vrienden optimaal kan genieten van de warme zomers. Daarnaast heb je een berging (6m²) en een aparte wasruimte (8m²) met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Verder heb je nog de badkamer met toilet, ligbad, douche en dubbele wastafel. Tot slot beschikt deze woning over een grote parkeerplaats (98m²) en een buitenberging (8m²).
-1steV: hier bevinden zich de 2 slaapkamers (14 en 14m²) met ingemaakte kasten en een bureelruimte (7m²).

Is deze goed gelegen, unieke woning precies waar je al zo lang naar op zoek bent? Aarzel dan niet en neem contact op met ons kantoor voor een vrijblijvend bezoek.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

347 kWh/m2

Pand Referentie

FH67QVPB1YUS

117 m2

140 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

19 Dec 2022€295.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu