Stadsvest 37, 3000 Leuven

Huis Te Koop in Leuven

€568.812

Uitstekend gelegen moderne nieuwbouwwoning te koop. Droomt u van een extreem ruime en energiezuinige woning (BEN woning) aan de stadsrand van Leuven? Dan is deze brede stadswoning (9m voorgevel)met terras en tuin vast en zeker iets voor u!
De woning is toegankelijk met de auto langs de stadsvest (dit is een rustige enkel richting straat) ofwel te voet/fiets vanuit de vaartkom. De ringbus stopt op 50 meter voor de deur en via de voetangerstunnel komt u onmiddellijk uit aan de vaartkom.
U komt de woning binnen in de inkomhal met aparte WC, via de glazen deur betreden we de mooie woonkamer met eetplaats. De naastliggende ruime bergplaats met automatische poort (12 m²) biedt de mogelijkheid om al uw fietsen en voorraad te stockeren.
Aansluitend aan de woonkamer en de eetplaats vindt u aan de voorzijde van de woning de volledig uitgeruste open keuken met apertiefhoek.
Er zijn 2 grote ramen (waarvan 1 schuifraam) aan de achterzijde van de woning, deze geeft toegang tot het grote terras van 27 m² (voorzien van megategels ) en de aangelegde stadstuin. Hier zal je zalig kunnen aperitieven met vrienden of een bbq doen.
Op de eerste verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers, waarvan 1 met dressing. Er is een apart toilet en een badkamer met dubbele lavabo, douche (160x90) en ligbad. Ook de zolderverdieping wordt volledig afgewerkt met een grote mastersuite 22m² en aansluitend een douchekamer met toilet en lavabomeubel. Op de zolderverdieping is er ook nog een grote aparte technische ruimte/berging voorzien.
De woning wordt echt luxueus afgewerkt (glazen deur naar de living, alle deuren hebben hoogte van 211cm, vloerverwarming, overal (behalve de natte ruimtes) wordt er parket voorzien, warmtepomp, terras in megategels, 2 badkamers, ...)
De rechtse woning kan nog aangekocht worden aan 6% BTW (onder voorwaarden). Oplevering eind april 2023.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Pand Referentie

-A7XZ9EZP0II

155 m2

195 m2

4 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

21 Nov 2022€568.812



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee - geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu