Camille Van der Cruyssenstraat 31-1, 9850 Nevele

Huis Te Koop in Nevele

€327.600

Handelsruimte
Achter deze charmante gevel, op een schitterende locatie huist een handelsruimte met duplex appartement. Midden in de dorpskern van Nevele, met parkeermogelijkheden op het nabijgelegen dorpsplein en in de straat.
De handelsruimte bestaat een zeer ruime commerciële ruimte met een handige opslagruimte/multifunctionele ruimte achteraan. De opslagruimte is voorzien van een lavabo.

Appartement
Zondag verse croissants van bij bakkerij of na het werk nog snel even langsgaan bij slagerij Mortier. Hier zit je midden in de dorpskern én ben je vlot op weg met het openbaar vervoer of de auto door de nabijgelegen invalswegen.
Het appartement bestaat uit twee verdiepingen en geniet daardoor van een zeer ruime en praktische indeling. De 1ste verdieping met een zalig grote living en zuid-west gericht terras. Schuif de grote ramen open en geniet van een ongeëvenaard binnen-buiten gevoel. De aanpalende open keuken is ideaal om te kokerellen, terwijl vrienden of familie mee aan tafel schuiven.
Nog op de eerste verdieping: handige bureaukamer of speelkamer voor de kinderen, berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast, gastentoilet.
De tweede verdieping omvat 3 ruime slaapkamers, waarvan eentje met heuse dressing! Verder een badkamer met dubbele lavabo en douchekamer.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

177 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.256

Pand Referentie

B8LG--PX0OF6

122 m2

162 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

02 Nov 2022€327.600



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Niet van toepassing

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu