2970 's-gravenwezel

Huis Te Koop in 's-gravenwezel

€441.750


’s Gravensicht is een elegante nieuwbouwontwikkeling in moderne architectuurgelegen nabij het centrum van ’s-Gravenwezel, dé parel der Voorkempen.
Het woonproject omvat negentien woningen met privé terrassen en tuinen waar ieder in alle privacy kan genieten van het uitzicht op weidsevelden omringd door eeuwenoude eiken.
Het ontwerp focust zich op open ruimtes, royale lichtinval en mooie zichten op het groen. Alle woningen in ’s Gravensicht worden hoogwaardig afgewerkt in samenspraak met de kopers. Bovendien worden energiezuinige technieken toegepast zoals een warmtepomp i.c.m. vloerverwarming en zonnepanelen waardoor de woningen voldoen aan de strenge energie-eisen. Dit biedt u als koper tevens fiscale voordelen.Een ondergrondse parkeerverdieping biedt voldoende parkeergelegenheid en bergruimte dewelke separaat aangekocht worden.

’s Gravensicht is tevens interessant als investering. Door de toenemende vraag en beperkte aanbod aan huurwoningen kan m’n een mooi rendement behalen.
De verkoop geschiedt onder de voorwaarden van de wet Breyne. De verkoopprijs is uitgesplitst in een grondaandeel onderhevig aan registratierechten en een constructiedeel dat onderhevig is van BTW.
Voor meer toelichting of een informatief gesprek kan u ons kantoor contacteren.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Pand Referentie

CRERXJ-V0N4A

91 m2

118.52 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

24 Nov 2022€441.750

22 Sep 2022€475.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

woongebied

Overstromingsgebied

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu