Berkenlaan 17, 2970 's-gravenwezel

Huis in 's-gravenwezel

€1.545.000

Uniek eigendom met een schitterend gerenoveerde villa onder een rietdak met Afrormosia ramen. Aansluitend staat een sublieme bijgebouw met een fantastische buitenlounge, prachtig zwembad, spa en woongedeelte.
Ideaal voor gezinnen met oudere kinderen of een kangoeroewoning.

Het pand is gelegen in een zeer rustige straat, achter het Axel Vervoort kasteel en een prachtig bos, in 1 van de gegeerdste buurten van Schilde. In de onmiddellijke omgeving zijn scholen, openbaar vervoer en winkels. Volledige privacy is verzekerd in een wondermooie tuin met verwarmd zwembad.

In 2005 werd de villa smaakvol en volledig gerenoveerd door een befaamd architectenbureau, waarbij uitermate hoogwaardige materialen werden aangewend. De visie van de architect was om het landschap sterk te betrekken bij de woning en het geslaagde eindresultaat is werkelijk verbluffend!

Een charmant pad leidt u naar de villa, waar u wordt verwelkomd in een aangename inkomhal met een open moderne smeedijzeren trap, een groot gastentoilet en een vestiaire.
Doorlopend komt u in de stijlvolle tv-kamer met open haard en fraaie ramen, die uitkijken op de tuin en de andere ruimtes op de etage. De elegante open woonkeuken staat centraal en is voorzien van luxe apparatuur en een ruime eethoek. Op de overloop is een uitstekende bureauruimte ingericht waar de kinderen hun huiswerk kunnen maken terwijl mama kookt. De keuken sluit verder aan op een fantastische woonkamer met aangrenzend de chique eetkamer, omgeven door ramen met uitzicht op tuin. Alle kamers zijn belegd met Teak-parket of natuurstenen vloeren. Via glazen deurramen bereikt u het door groen omgeven gezellige terras.
Naast de eetkamer is er toegang, via een prachtige houten trap, tot een volwaardige kelderverdieping met een privé-cinemazaal en wijnkelder.

Naast de hoofdkeuken is een praktische bijkeuken en wasruimte, met ingebouwde kasten.
Grenzend aan het huis is er bovendien een dubbele carport.

1e verdieping:
Master bedroom met uitgebreide dressing en eigen royale badkamer – voorzien van inloopdouche, ligbad, WC en dubbele lavabo. De garderobe heeft via een klaptrap toegang tot een omvangrijke bergzolder. De drie kinderslaapkamers beschikken allemaal over inbouwkasten en fine ramen. Voor de kinderen hebben we een moderne doucheruimte compleet met inloopdouche, toilet en wastafel.

Bijgebouw:
In 2012 werd een imponerend buitenhuis gerealiseerd op een naastgelegen perceel. Het biedt een formidabele overdekte buitenruimte met een tafelkachel, elektrische verwarmingselementen en een heuse bar naast een zalig verwarmd zwembad. De ideale plek om de beste feestjes van Schilde te geven!

Op de gelijkvloerse verdieping bevinden zich een woonkamer, een luxe wellnessruimte – met geweldige sauna en grote inloopdouche – , een enorme inpandige garage met kitchenette en verder nog een immense kelder.

Sierlijk aangelegde tuin met zuidwest georiënteerd terras en rijkelijk begroeide omgeving. Aangezien de tuin geen inkijk heeft, kunt u hier volop genieten van ultieme privacy en rust.

Kortom, een fusie van modern en traditioneel, met een groot oog voor detail en kwaliteit. Het absolute droomhuis voor elk gezin!

Bijzonderheden:
+ Hoog afwerkingsniveau en tijdloos.
+ EPC bijgebouw 169 kWh/m²
+ Verwarmd zwembad.
+ Schrijnwerkerij in Afrormosia.
+ Prachtige tuinaanleg.
+ Gasverwarming.
+ Waterverzachter.
+ Perfecte oriëntatie.
+ Totale privacy.

Voor meer informatie of een bezoek aan deze prachtige woning neem gerust contact op met Sigalit via Sigalit@reds.be of via 0475 66 84 74

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

271 kWh/m2

Pand Referentie

XR76AZB7GFON

630 m2

6 Slaapkamers

4 Badkamers

Vraagprijzen

23 Sep 2022€1.545.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu