Stationsstraat 131, 9260 Schellebelle

Huis Te Koop in Schellebelle

€324.500

Klassevolle jaren '70 woning met garage, en fantastische tuin met beekje en bos in Schellebelle te koop! Deze ruime klassevolle woning met grote garage en een unieke tuin en bos in Schellebelle wordt u exclusief te koop aangeboden door Access Estate.
Maak uw afspraak via sms of WhatsApp door te sturen naar uw makelaar Frederick Piens via 0473/30 15 37.

Bent u op zoek naar een klassevolle woning met een grote garage, unieke tuin in het mooie, landelijke Schellebelle?

BEZOEKNAMIDDAG DONDERDAG 22 DECEMBER OP AFSPRAAK TUSSEN 14u en 16u!
BIEDEN VANAF 324 500€

Deze kwalitatieve woning, gelegen vlakbij het station en op een boogscheut van het gezellige dorpscentrum, biedt heel wat troeven. Winkels, eetgelegenheden en andere diverse horecazaken zijn nooit ver uit de buurt.

Aan ontspanning geen gebrek. Op amper een paar honderd meter kan u de veerboot over de Schelde nemen en belandt je in het alom bekende natuurgebied “ De Kalkense Meersen” waarbij wandelen, fietsen en genieten van de prachtige fauna en flora hoog aangeschreven staan.
Eveneens op loopafstand bevindt zich een volledig nieuw sportcomplex met atletiekpiste.

De ruime klassevolle woning uit 1971 bestaat uit een gelijkvloers en een verdieping. Op het gelijkvloers vindt u de inkomhal, de leefruimte met eetplaats en zithoek (met open haard), de aparte keuken met een veranda aansluitend, een apart toilet en een extra speelkamer/bureau/praktijkruimte, en er is een grote droge gemetste kelder. De massieve eiken trap leidt u naar de verdieping met de "master bedroom", en nog 2 extra volwaardige slaapkamers, een apart toilet een kwaliteitsvolle badkamer met het tegelwerk van toen. Een luik in het plafond geeft toegang tot de zolder.

De tuin start onmiddellijk buiten de veranda en de eigendom loopt tot aan de beek helemaal achteraan. Het zicht in elke richting is adembenemend.
In het verlengde van de tuin ligt nog een ongerept stukje natuur met vijver en bos (een bijna eeuw oude erfdienstbaarheid met genot voor de eigenaars van dit pand).

De gesloten garage heeft nog een aansluitende tuinberging met een extra toegang naar de tuin. In de garage staat een gloednieuwe aardgasinstallatie.

Achteraan de tuin bevinden zich nog enkele oude opstallen voor dieren. Deze stallingen kunnen bijvoorbeeld tot hondenkennel dienen.
De oprit biedt tevens mogelijkheid tot het stationeren van 4 personenwagens.

De woning werd altijd bewoond en bevindt zich in een goede maar licht op te frissen staat. Het pand is onmiddellijk beschikbaar en instapklaar voor wie wil.
Er zijn geen dringende kosten aan het huis. Het dak betreft asbestleien en de dakgoten kunnen vernieuwd worden, maar dit zijn geen kosten die moeten gebeuren de komende jaren. De elektrische installatie is op een paar kleine ingrepen naar conformiteit goed. Opfrissen waar nodig is de boodschap.

Interesse ? Aarzel niet ons te contacteren voor wat meer informatie of een bezoek.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

532 kWh/m2

Pand Referentie

J8UQMD-P5EEB

603 m2

202 m2

4 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

18 Dec 2022€324.500

30 Oct 2022€349.500



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Niet overstromingsgevoelig

Menu