Gillès de Pélichylei 92, 2970 Schilde

Huis in Schilde

€1.099.000

Deze beeldschone ruime villa is gelegen in een residentiële wijk, op toplocatie in Schilde. In de directe omgeving bevinden zich scholen, openbaar vervoer (bushalte vlakbij) en talrijke winkels. Volledige privacy verzekerd dankzij een prachtige tuin aangelegd met een groot verwarmd zwembad, heerlijke jacuzzi en meerdere terrassen.

Ruime oprit met dubbele toegang met automatische poorten, carport en ruime fietsen/motorfietsen berging.

Zodra de poort opent, wordt u onmiddellijk gecharmeerd door de schitterende gevel van de villa. Een pad leidt u naar een royale deur met toegang tot een imposante prachtige entreehal met uitzicht op de tuin met daarnaast een mooie ontvangstruimte met toilet en vestiaire.
De dubbele openslaande deuren brengen u in een riante recent gerenoveerde lichte leefruimte (ca. 60 m²) voorzien van gashaard.
Majestueuze traphal met toegang naar een tweede leefruimte (ca. 28 m²) en aangrenzende gezellige woonkeuken (ca. 35 m²) bieden een indrukwekkend uitzicht op de tuin en het zwembad. De keuken, die toegang geeft tot de tuin, is uitgerust met alle benodigde inbouwapparatuur en beschikt over een achtergelegen bijkeuken met koele berging.
Tenslotte is er een afgescheiden kantoor (ca. 25 m²), uitkijkend op de voortuin, met een eigen ingang en toilet - uitermate geschikt voor een vrij-beroep.

Er is een tweede gang met extra entree evenals een fraaie trap die ook naar de 1e verdieping voert.

Via een ruime overloop op de 1ste verdieping bereikt u de master suite op parketvloer bestaande uit: dressing, slaapkamer (ca. 24 m²) en grote badkamer (ca. 15 m²). Deze is ingericht met bad, douche, dubbele lavabo en apart toilet.
Op deze verdieping zijn verder nog drie zeer ruime kamers. Waarvan twee knappe kinderkamers (ca. 17 m²) – elk met eigen badkamer – en een derde kamer naast de wasruimte die dienst kan doen als handige strijkkamer. Daarnaast is er nog een nachttoilet en berging.

Door een vaste trap komt men tot de tweede verdieping waar zich twee gezellige slaapkamers bevinden (ca. 25 m² en 37 m²), een aparte doucheruimte met toilet en technische berging.

De zonnige achtertuin is keurig aangelegd met een uitgestrekt terras, verwarmd buitenzwembad (6 x12m) en een leuke jacuzzi, als kers op de taart.
Kortom, een ideale woning voor een samengesteld gezin, een zorgwoning en/of een zelfstandige ondernemer die vanuit huis zijn beroepspraktijk wil uitoefenen.


Bijzonderheden:
++ Recent deels gerenoveerd
++Alarmsysteem
++ Jacuzzi
++ Recente centrale verwarming ATAG
++ Praktijk in woning met aparte ingang
++ Zeer handige bereikbaarheid


Voor meer informatie of een bezoek aan deze prachtige woning neem gerust contact op met Sigalit via Sigalit@reds.be of via 0475 66 84 74

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

182 kWh/m2

Pand Referentie

SBA73PWHAKFX

520 m2

6 Slaapkamers

3 Badkamers

Vraagprijzen

07 Oct 2022€1.099.000

23 Sep 2022€1.145.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu