Thomas Edisonstraat 24, 9040 Sint-amandsberg

Huis in Sint-amandsberg

€412.500

Het nieuwbouwproject "Menlo Park" is gelegen aan de rand van de Stad Gent, deelgemeente Sint-Amandsberg, en geniet van alle rust in een groene omgeving.

In fase 2 bieden we u 19 eigentijdse en energiezuinige woningen aan, 11 woningen en 8 schakelwoningen. De woningen worden opgetrokken in duurzame materialen en voldoen aan de laatste wettelijke normen qua isolatie en ventilatie.
Er zal gestreefd worden om te bouwen volgens de BEN normering (Bijna Energie Neutraal). De woningen zullen worden verwarmd met een warmtepomp (vloerverwarming). Het architecturale ontwerp van A154 Architecten getuigt van een eigentijdse vormgeving.

De woningen in Menlo Park hebben elke een eigen terras en tuin en de mogelijkheid om een parking aan te kopen in het nabijgelegen appartementsgebouw. De woningen liggen langs een private weg die voorzien is van een slagboom, zodat geen doorgaand verkeer mogelijk is en kinderen in alle veiligheid kunnen spelen op deze verkeersluwe strook.

Aangenaam wonen wordt realiseerbaar in dit project gezien de uitzonderlijke ligging en gesitueerd op slechts op 10 min van het bruisende stadsleven.

Voor meer info en/of afspraak bel Anthony op 0488/14 62 77

Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

Pand Referentie

-MY96KIUC951

3 Slaapkamers

Vraagprijzen

28 Nov 2022€412.500



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu