Grouwesteenstraat 1A, 9170 Sint-gillis-waas

Huis in Sint-gillis-waas

€649.000

Ben je op zoek naar een prachtige villa met 4 slaapkamers in Sint-Gillis-Waas? Gevonden! De "master bedroom" met dressing, de mooie keuken en badkamer en de ruime en lichtrijke woonkamer zijn slechts enkele van de vele troeven die deze eigentijdse villa te bieden heeft. Indeling:
-Kelder: kelder.
-GLV: de inkomhal (7m²) met vestiaire geeft toegang tot het gastentoilet en de bureelruimte (11m²). Via een grote glazen deur kom je in de prachtige leefruimte (69m²) met grote inbouwcassette voor de gezellige winteravonden. De woonkamer (54m²) met open keuken (14m²) is heel lichtrijk door de enorme glaspartijen. De keuken is voorzien van een gaskookplaat, dampkap, vaatwasser, oven en Amerikaanse koelkast. Naast de keuken heb je een ruime berging (8m²) met douche. Tot slot heb je nog de leuke tuin (300m²) met terras (26m²) en buitenberging (9m²). De woning heeft vooraan een brede oprit met carport.
-1steV: via de geweldige trap kom je in de imposante nachthal (15m²) met glazen vloer. Deze leidt ons naar de 4 slaapkamers (25m², 14m², 14m² en 14m²), de badkamer (10m²) met ligbad en douche en een 2de toilet. De "master bedroom" (25m²) beschikt over een dressing. De zonnepanelen zitten mee in de prijs en hebben een resterende opbrengst van ongeveer € 8.910 aan certificaten gedurende de resterende 8 jaar. Door de zonnepanelen is er jaarlijks ook nog eens een besparing op de elektriciteitsfactuur. Is deze prachtige en unieke villa precies wat je zoekt? Neem dan snel contact op met ons kantoor voor een vrijblijvend bezoek.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

435 kWh/m2

Pand Referentie

Y7L5S39ES29Q

731 m2

235 m2

4 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

10 Oct 2022€649.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied met landelijk karakter

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu