Heidestraat 48, 9170 Sint-gillis-waas

Huis Te Koop in Sint-gillis-waas

€399.000

Op zoek naar een ruime, volledig gerenoveerde woning met 3 slaapkamers, leuke tuin en grote garage in Sint-Gillis-Waas? Gevonden!

De lichtrijke woonkamer met zicht op de tuin, de "master bedroom" met dressing en het gunstige EPC zijn slechts enkele van de vele troeven die deze mooie woning te bieden heeft.

Indeling:
-Kelder: droge kelder (8m²).
-GLV: de inkomhal (5m²) geeft toegang tot de bureelruimte (7m²) met ingemaakte kasten, het gastentoilet en een berging (6m²). Verder heb je de prachtige woonkamer (38m²) met open keuken (14m²) die is voorzien van een inductiekookplaat met ingebouwde afzuiging, vaatwasser, oven, microgolfoven en koelkast. De grote glaspartijen in de leefruimte, die uitgeven op de leuke tuin (300m²) met verlicht terras (27m²), zorgen voor veel lichtinval en creëren een heel "open" gevoel. Er is ook een gashaard aanwezig om de koude winteravonden wat gezelliger te maken. In de tuin heb je nog een overdekte "poolhouse" (19m²), perfect voor de warme zomers. Tot slot heb je een grote garage (35m²).
-1steV: via de nachthal kom je in de 3 slaapkamers (23-13-9m²), de prachtige badkamer (11m²) met ligbad, douche, toilet en wastafel en een 2de bureelruimte (7m²).

Tuin wordt nog aangelegd door de eigenaar.

Kan je niet langer wachten? Neem hier alvast virtueel een kijkje.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

118 kWh/m2

Pand Referentie

XFCO-YED-5ZM

684 m2

200 m2

4 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

19 Dec 2022€399.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu