Klinkstraat 50, 2300 Turnhout

Huis Te Koop in Turnhout

€379.000

De statige inkomhal met prachtige traphal geeft toegang tot de ruime en volledig ingerichte keuken met eethoek op speelse terrazzo tegels. Deze keuken is voorzien van de nodige toestellen met centraal het kookeiland met voldoende bergruimte aan beide zijden. Dankzij de grote schuifraam achteraan en de lichtstraat is er in deze ruimte zeer veel lichtinval. Vanuit dit gedeelte hebben we toegang tot de zuid georiënteerde stadstuin met zithoek in arduin. Achteraan is er nog een praktische ruime tuinberging. Centraal op de benedenverdieping ligt een werkruimte die het salon vooraan de woning verbindt. Dit salon is voorzien van een inbouwhaard en eiken parket. Op deze verdieping bevindt zich nog een gastentoilet en ingemaakte kast met voorzieningen voor een wasmachine.

Op de 1e verdieping vooraan bevindt zich de grote slaapkamer op parket. De badkamer is voorzien van de nodige luxe en knappe afwerking. De inloopdouche en het bad is afgewerkt met kiezelvloer welke een prachtige natuurlijke look geven aan dit geheel. Achter de dubbele wastafel treffen we het toilet aan welke discreet is weggewerkt in deze ruimte.

Op de 2e verdieping treffen we nog een grote slaapkamer aan op parket met ingemaakte kasten en nog een kleine zolderruimte. De afwerking in deze woning is top en is voorzien van duurzame meerlagen parket, vloerverwarming op het gelijkvloers, 18 zonnepanelen met certificaten tot 2031 en regenwaterput. Kijkdag 21 en 22 mei na afspraak via lotte_ysebaert@hotmail.com

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

257 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€745

Pand Referentie

X7QIX1Y49HBI

160 m2

168 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

23 May 2022€379.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu