Heizijde , 2300 Turnhout

Huis Te Koop in Turnhout

€365.800

Op acht minuten fietsen van de Grote Markt van Turnhout, omgeven door de prachtige natuur van de Heizijdse velden, groeit een bijzondere nieuwe buurt. Een buurt die draait om gezelligheid, groen en een goed gevoel. Een autoluwe parkwijk waar mensen elkaar bij naam kennen en kinderen zorgeloos buiten kunnen spelen. Een duurzame nieuwbouwwijk met stijlvolle, hedendaagse huizen, parkflats en appartementen.
Op wandelafstand vind je verschillende restaurantjes en gezellige terrasjes, naast winkels en alle voorzieningen. Met de fiets sta je in zes minuten op het station, en in acht minuten in het shoppinghart van de stad. Net voor de deur vind je een prachtig uitgestrekt park, inclusief magnifieke plons- en spettervijver, ligweides en een grote speeltuin. Even verderop zijn nog meer speelzones en overal wandel- en fietspaden
De huizen en gebouwen hebben een hedendaagse, stijlvolle en diverse uitstraling. De architectuur combineert moeiteloos de kunst van het wonen met klasse en comfort. En met een baanbrekende duurzaamheid. Zo zijn alle gebouwen voorzien van groendaken, die zorgen voor extra isolatie en regenwaterinfiltratie.
Daarnaast halen alle woningen een E-peil van 30, wat verdergaat dan de huidige norm en een zeer sterke energieperformantie verzekert. Alle units worden bovendien aangesloten op een centraal warmtenet, dat in een latere fase gekoppeld wordt aan het geothermische warmtenet van het nabijgelegen ziekenhuis.
Voor de wagen en fiets wordt er een kelderverdieping met autostaanplaatsen, kelderbergingen en een gemeenschappelijke fietsenberging voorzien.
Onder 'kavels' vindt u een voorbeeld met plan en vanafprijs. Meer plannen en prijzen zijn beschikbaar tijdens een vrijblijvende afspraak (014/41 42 42 of nieuwbouw@vansweevelt.be). Aarzel zeker niet om contact op te nemen!

Meer info:heizijde.vansweevelt.be
Dit is geen aanbod maar een onderhandelingsvoorstel. Alle informatie onder voorbehoud van materiële vergissingen en/of wijzigingen.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Pand Referentie

97L7B6F0X2GL

11726 m2

155,22 m2

3 Slaapkamers

Vraagprijzen

25 Sep 2022€365.800

Menu