Fabriekstraat 9-, 2300 Turnhout

Huis Te Koop in Turnhout

€229.500

In het hart van Turnhout vindt u deze volledig gerenoveerde, charmante woning op een steenworp van de Grote Markt en op 25m van de openbare parkeerplaats Muylenberg.

Door de fraai houten deur komt u direct in de grote open woonkamer. Deze woonkamer is een open geheel en is uitgevoerd op universele donkere tegelvloer. In de woonkamer zijn aan de rechterzijde diverse ingemaakte kasten voorzien waar aansluitingen zijn voor was- en droogmachine alsook de “Buderus” condensatie cv gelegen is.

De volledig geïnstalleerde open keuken heeft een (te openen) dakkoepel zodat u extra licht binnenkrijgt om te zien wat u allemaal op de snijplank legt! De keuken is voorzien van een eiland dat praktisch is om een ontbijtje of een drankje aan te nuttigen. Om optimaal van de keuken te kunnen genieten is deze uitgerust met hoofdzakelijk kwalitatieve “Whirlpool” apparaten, waaronder een keramische kookplaat, oven, koelkast, afzuigkap met spots, diepvriezer en een inox gootsteen met uitneembare kraan.
De gelijkvloerse badkamer heeft een inloopdouche die door een glazen wand wordt afgescheiden van de rest. Verder is in de badkamer een toilet en een wastafel in een fraai meubel alsook een designradiator voorzien.

Slaapverdieping

Deze verdieping is een “blank canvas” en is mogelijk nog op te delen gezien haar oppervlakte. Een grote velux raam zorgt voor voldoende daglicht en verluchting op deze verdieping.
De woning is momenteel verhuurd en mogelijk ook voor investeerders interessant.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Pand Referentie

SVDHAAZ08S93

110 m2

1 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

28 Dec 2022€229.500

Menu