Riststraat 8, 2300 Turnhout

Huis Te Koop in Turnhout

€485.000

UNIEKE WONING! Klinkt als het bekende makelaarspraatje zeker? Dat snappen we. Maaarrrrr…deze keer mag je het écht geloven – makelaar liegen trouwens nooit – want dit is een absoluut pareltje.
De locatie is namelijk bijna one-of-a-kind. In ’t midden van natuurgebied. Letterlijk. Je wordt omringd door kilometers groen, en ook het kanaal is letterlijk om de hoek. Dus héérlijk genieten van de rust en privacy. De enige auto die passeert is allicht een verdwaalde vogelspotter.
De troeven van de woning beschrijven is redelijk overbodig, maar hierbij toch enkele highlights:

– Enkele jaren geleden vollédig gestript en opnieuw opgebouwd.

– Gerenoveerd met hoogwaardige en duurzame materialen.

– Afgewerkt en ingericht met oog voor detail.

– Voldoet volledig aan de huidige nieuwbouwnormen (incl. warmtepomp).
Smaakt naar meer, toch?
Indeling:

Via de smaakvolle, ruime inkomhal (met apart toilet) komen we in de woonkamer met open keuken. Deze ruimtes focussen zich volledig op ’t groen, want ze bieden je een fantastisch zicht op de tuin en de omliggende natuur. Op zo’n locatie wil je trouwens vooral buiten vertoeven, dus er werd een groot overdekt terras voorzien met gezellige verlichting, verkoeling, verwarming, televisie én extra elektra voor het plaatsen van een buitenkeuken. Nu enkel nog de jacuzzi en BBQ erbij denken, en die woonkamer wordt plots overbodig.
Verder vinden we beneden nog een grote badkamer met bad, douche en dubbele wastafel, en aansluitend een grote wasplaats/bergruimte.

Op de 1ste verdieping zijn 3 slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer momenteel dienst doet als dressing. Deze is dan ook bereikbaar via de master bedroom, maar het is perfect mogelijk om een eigen toegang te maken via de hal. Dus je hebt in no time 3 volwaardige slaapkamers. Er is tenslotte nog een apart toilet.
De tuin is zoals een tuin moet zijn: voldoende groot, héérlijk rustig en piekfijn aangelegd. Verlichting en sprinklerinstallatie is aanwezig, en er werden achteraan op het perceel al extra kabels voorzien voor eventuele bijkomende elektra.
Best ’n uniek stulpje, toch?

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

102 kWh/m2

Pand Referentie

BPQBQ2T1BI8O

901 m2

160 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

31 Dec 2022€485.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu